Havekrukker i Barkholt Design

Alle potterne er frostsikre, og designet ud fra devisen om at kvalitet, æstetik og formgivning skal gå hånd i hånd med tidens boligtrend.

Barkholt Design

De nye serier i Barkholt Design er elegante krukker med underfade, i et enkelt men stærk design. Krukkernes form er i fokus denne sæson, hvor især de cylinderformede er fremme. Men også de runde og i særdeleshed den halvkugleformede form er et must. Overfladen er glat og ren, uden for mange krummelurer der forstyrrer øjet. De glaserede keramik krukker er i rene farver som hvid, antracit og klar blå. De klassiske krukker i terrakotta og terrazzo er stadig et sikkert valg.

Nye krukketrends

Fælles er at krukken skaber en stille elegance, der giver plads til en smuk ramme om planterne - der nu sættes i fokus. 
Krukkerne bruges i stigende grad til at formidle og opbløde overgangene imellem haven og boligen. Som noget nyt, placeres ens krukker nu både inde og ude, gerne på hver sin side af en glasdør. 
Alle vore havekrukker er silkonebehandlede. Det betyder, at krukkerne også kan bruges indendøre, i stil med tidens trend. 

Stauder i krukker

Krukkerne tilplantes også i stigende grad med stauder, løgvækster og stedsegrønt. Det gir en foranderlig og højaktuel krukke hele året. Flyt krukkerne rundt, så de følger sæsonens skiftende lys/skyggeforhold.
Vi tilplanter gerne havekrukker fra dag til dag.

Ægte skotske whiskytønder

Vi har stadig vores eksklusive serie af rustikke whiskytønder. De er af egetræ, og har utrolig lang holdbarhed. Og så dufter de stadig svagt af whiskey.
Deres anvendelsesmuligheder er mange, både med sommerblomster eller krydderurter. Undlader du hullet i bunden af tønden, kan den endda bruges som vandreservoir.

Kunne du tænke dig at læse mere om de nye krukketrends?

Trend i en krukke