Træer og buske

Vi har et bredt sortiment af træer og buske til mange formål, alle i bedste kvalitet. Om det er allétræer, prydtræer eller små træer til den lille have er vi altid behjælpelige.

Prydtræer

Vi har en stor afdeling med et væld af forskellige prydtræer. Der findes nogle til enhver lejlighed. Om det skal være stort eller småt, tåle vind, eller bære frugter til gavn for havens fugle, så er der en løsning.
Alle træerne er bundet op, og står i alfabetisk rækkefølge. Så det er nemt at gå på opdagelse i planteskolen.
Har du tid til at vente på at haven vokser til, eller foretrækker du at haven er "fuldvoksen" med det samme? Vi har træer i mange størrelser.

Blomstrende buske

På bordene i afdelingen står de mange skønne prydbuske til skue. Kom og lad dig inspirere. Det er muligt at få spredt blomstringssæsonen ud over hele året - vælg buske derefter.
Blandt de mange blomstrende buske, er der hele tiden én der enten blomstrer, har skønne høstfarver, eller sætter frugt til glæde for også havens fugle.
Tænk på at der er mange fugle der både ruger, finder føde og skjul blandt havens mange træer og buske.

Færdig hæk

Vi har et udvalg af liguster, bøg og spirea i færdig hæk her på planteskolen. Andre sorter kan sagtens bestilles hjem fra uge til uge. Så kan du få den fuldvoksne hække-løsning med det samme. Færdig hæk findes i flere højder, og dækker for indsyn her og nu.

Plantevejledning - Blomstrende buske